Ontwerp


Met een rijke fantasie en een inzicht voor details is het ons doel om een tuin te ontwerpen die volledig voldoet aan de wensen van u als klant. Wanneer er een aanvraag is voor het ontwerpen van een tuin maken we eerst een afspraak met de klant om de wensen door te nemen en de tuin op te meten. Ook als de klant nog geen specifieke wensen heeft,  zijn wij er om advies en ideeën te geven. Zodra alles besproken is voeren we de rest van het ontwerpen uit op ons kantoor.

Op transparant kalkpapier wordt eerst de woning en het perceel ingetekend. daarna beginnen we met het maken van een schets. Dit is om de basis te leggen voor vormgeving van uw tuin. Als wij hier kritisch naar hebben gekeken, en we er uit zijn wat de mooiste en meest praktische indeling is voor de tuin, gaan we dit op schaal intekenen. Eventueel kunnen we ook een bijpassend beplantingsplan en/of verlichtingsplan maken bij de tekening. Op deze manier maken we het geheel inzichtelijk voor u als klant.

Wanneer het ontwerp is afgerond en wij dit met de klant hebben besproken, is er ook een mogelijkheid om het ontwerp door ons om te laten zetten in een 3d ontwerp. Met een 3d ontwerp van uw tuin word het nog makkelijker om inzicht te krijgen in het ontwerp, en kunt u goed zien hoe uw tuin uiteindelijk vorm en kleur zal krijgen.