Referenties


Wilt u uw ervaring met Amici Hoveniers delen? Vul dan hier uw referentie in.

 

Naar beneden
>
(9) Josien Bierens
30 maart 2015

Dirk en Rob zijn twee enthousiaste, vrolijke, hardwerkende mannen die hun vak verstaan. Onze oude tuin is verandert in een fantastische tuin. Er is een vijver gekomen met waterval en een grote vlonder. Nieuwe beplanting en gras. Al onze wensen zijn gerealiseerd. Dirk en Rob staan open voor je ideeën, en denken mee. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en zijn zeer benieuwd hoe het eruit gaat zien in de zomer als alle bloemen en planten gaan groeien en bloeien. Dirk en Rob veel succes maar vooral bedankt.

(8) Anne Joosen
22 december 2014

Deze 2 jongemannen hebben mooi werk afgeleverd bij ons (de voortuin). Achter in de tuin hebben ze ook al bergen werk verricht, komend jaar de achtertuin helemaal opknappen, en je raad al wie dat mogen doen!
Ga zo door mannen!!

(7) Zitter
6 december 2014

Via Werkspot, met deze jongens in contact gekomen.
Leuke spontane, energieke jongens, die hun vak verstaan en hun geld investeren in goede materialen.
Bij ons hebben ze de achtertuin gedaan, en de foto's, vind U terug op deze website. Maw ze zijn zelf ook trots op hun werk.
Na een kwalitief goed karwei, de achtertuin, hebben ze ook de voortuin mogen doen.
Jongens zoals jullie bezig zijn, gaan jullie een goede toekomst tegemoet.
Super, ga zo door

Tevreden klant uit Best

(6) Shirley en Eric
2 december 2014

Bedankt voor de super goede samenwerking en we zijn erg blij met de overkapping die jullie hebben gemaakt en de aanleg van de tuin. Jullie hebben goed meegedacht en we zijn heel erg tevreden.

(5) Harry Oerlemans
2 december 2014

Heren, vandaag 1 jaar geleden gestart met een eigen bedrijf. Proficiat met deze mijlpaal en ik hoop dat jullie samen nog heel lang vrienden blijven (van elke tuin) ;-))

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht